Handtag till dörrar & moderna dörrhandtag

Handtag 1918 Dörrtrycke med förebild från 1910-talet. Trycket upplevs dock som ett tidlöst och elegant handtag.
Handtag 1956 Dörrtrycke med design från 1950-talet. Har försetts med lite modernare former och passar med fördel all arkitektur från 1950-talet och fram till vår tid.
Handtag 6638 Här har vi ett typiskt villatrycke. Det har drag av både barock och rokoko, men har förenklats för att kunna passa in på arkitektur som har mindre svängda former.
Handtag 8680 Rostfritt dörrhandtag lämpar sig mycket väl i moderna offentliga och privata miljöer. Stilren design. Det rostfria materialet ger maximalt korrosionsskydd, beständighet mot luftföroreningar och kan rekommenderas till miljöer med höga hygieniska krav.
Handtag A-640 Ett klassiskt handtag från 1950- och 1960-talet som är mycket uppskattat än i dag. Handtaget har en välgjord design som passar i de flesta miljöer och håller i många år.
Handtag Stockholm Modernt handtag som går under namnet Stockholm.
Handtag Copenhagen Modernt handtag som går under namnet Copenhagen.
Draghandtag 8631 Enkelt draghandtag som med sina runda former rekommenderas till offentliga miljöer och institutioner. Det rostfria materialet passar bra till miljöer med höga hygieniska krav.
Draghandtag 8630 Enkelt draghandtag som med sina runda former rekommenderas till offentliga miljöer och institutioner. Det rostfria materialet passar bra till miljöer med höga hygieniska krav.
Draghandtag 1807 Ett draghandtag för entredörrar i olika miljöer. Kan med fördel monteras parvis.
Draghandtag 1108 Ett draghandtag för entredörrar i olika miljöer där man vill få en ”träkänsla”. Kan med fördel monteras parvis.

Adress

Hitta till oss

Garanti & försäljningsvillkor

Scroll to Top